Plääh mieli

Nyt mulla on semmonen ”pläääh, ei mittään” mieli! Bon Jovi soi ja minä istun tuolilla ja kuuntelen.
Pitäs varmaan mennä kauppaanki mut en mee, varmaan lähetän naapurin hakemaan kahvia ja maitoo.
Voi perse, alakulo iskee ja murehdin mun elämän tyhjyyttä.
Väsyttää, taidan mennä sänkyyn. Voi kun ois joku mukava nainen tässä lähellä vaikka ihan vaan kaveri.

10 thoughts on “Plääh mieli”

 1. Sun piti käydä kaupassa itse, sanoit kun 2vk sitten aloit laihduttaa! Miten muuten laihdutus etenee? On kait sulla mälsää kun et ulkoile päivittäin. Nosteletko puntteja, käytkö salilla ja ajatko kuntopyörää? Mites sokerimunkit ja nakit??

 2. Minkä ihmeen takia sä olet siellä mökissäsi kaiket päivät? Mikset lähde ulos, tapaisit ihmisiäkin? Keitä vaikka kahvia termospulloon ja puistonpenkille nauttimaan!

 3. Edelleen ei näytä hyvälle tuollainen laihdutus!
  Nukut päivät ja syöt miten sattuu, illat makaat sängyssä.
  Koneella vain istut muuten.
  Menikö motivaatio vaihteex ohi??

 4. Aikansa kulukseni kirjoittelen:
  Laihduttamiset on ihan turhia, se pitää tehdä elämäntapa muutos. Laihduttaminen ei välttämättä ole edes terveellistä, koska jos se paino takaisin mikä laihdutettiin niin terveys voi kärsiä vielä enemmän, varsinkin henkinen puoli.

  Pienet muutokset joista saa pidettyä kiinni, siitä se lähtee jos lähtee. Ok laihdutus on ihan okei jos johtaa siihen pysyvään tulokseen. YLEENSÄ LAIHDUTTAJILLA ole mitään käryä mistään painon pudottamisesta, laihdutetaan tavalla vie terveyden, kaikkien pitää syödä ja monta kertaa päivässä, aamupala, välipala, lounas, päivällinen, iltapala.. mutta laihduttaja saattaa tehdä sen että se jättää melkein kaiken pois.

  Passivoituminen on pahasta, vaivaa minuakin, jos ei ole mitään minne lähtee niin kyllä siinä terveys kärsii. Ne kauppareissut voisi olla edes se yksi minne lähtee, vaikka joka päivä kun ei osta paljoa kerralla niin joutuu käymään usein.

  Mutta hyvähän se on neuvoa muita rannalta kun merellä sattuu vahinko.

  1. varmaan jarkeen puhut!mutta tuuppa tonne Discordiin, eikö ois jo aika vaihtaa IRC Discordiin, testaa Discordi ees selaimella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *