Jumalauta

Oon nukkunu kohta varmaan kaks vuorokautta putkeen mutta vieläki väsyttää. Voi vittu!

Asenteli Linuxia koneeseen varmaan viis kertaa mutta joka helvetin kerralla asennus tökkäs johonkin jutskaan. KYRPII IHAN PERKELEESTI  KUN KUN PÖYTÄKONEESSA ON WINDOWS KYMPPI!

Vittu, pitää varmaan ostaa joku käytetty kone ja asentaa siihen Linux.

AARGHH! VITTUU! KYRPII!!!!!!!!!!!!

Jos en ois näin tarkka rahan suhteen niin hakisin kaupasta pari mäyräkoiraa ja vetäsin kännit!

13 thoughts on “Jumalauta”

 1. Minkäslainen se on nakki- ja dominokeksitilanne?
  Iloista päivää Arille! 🙂

  1. Ei tuota puolimakaavaa asentoa voi sanoa edes istumiseksi. Ymmärrätkö Ari,mikä paradoxi tässä on? Sua väsyttää kun et liiku ollenkaan! Puhut kuinka sun pitäsisi saada jalat parempaan kuntoon ensin,mutta juuri siellä lenkillähän ne jalat vetreytyisi! Joka päivä vaikka kolmesti kävisit pienesti kävelemässä ja pikkuhiljaa pidemmälle. Mutta ei sä vaan makaat ja makaat,mitä ihmettä Ari??

 2. Mix sulla ei oo nykyään ääniä päällä, pitää vain kattoo tuhmää naamaa ilman ääniä

 3. Perusta joku iso keskustelu foorumi, näitä alkaa nykyään olla aika vähän sensuurista johtuen, suomi24 on järkyttävä paikka nykyään sensuurin takia. Ei sellaista minkä lopetat viikon välein 😀

  1. ”Ei sellaista minkä lopetat viikon välein”

   Juuri näin. Oma periaatteeni on että en enää rekisteröidy mihinkään Cybermanin palveluun ennen kuin se on ehtinyt olla vähintään kuukauden linjoilla. Ihan turhaa ajanhukkaa rekisteröityä johonkin joka poistuu viikon sisällä ties mistä impulssista johtuen.

 4. Huomaatko Ari,ettei sulla usein ole äänet päällä,nytkään kun tätä kirjoitan? Vai onko jokin tekninen ongelma,oletko tietoinen asiasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *